Bromsbodavägen 63

Runby, Upplands Väsby

Fin 2:a på andra våningen med rymlig balkong i härligt sydvästligt solläge i vackra Runby. Mindre skogsparti mellan balkong och gångväg. Luftigt vardagsrum och även ett stort bra sovrum samt klädkammare som gjorts om till mindre rum. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Hiss. Förråd.

Introduktion

Pris

Kontakta mäklaren

Typ

Bostadsrättslägenhet

Avgift

5 335 kr/mån

Rum

2.5 Rum & Kök

Boarea

70 kvm

Balkong

Ja

Finns hiss

Ja

/

Kommande försäljning

Kontakta fastighetsmäklaren

Karta

Kontakt

Anette Sjöö

Reg.Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för visning!

Bilder

Film

Film

Film om Bromsbodavägen 63

Visa Film

Bromsbodavägen 63

Planritning

Planritningen är inte skalenlig och vissa avvikelser kan förekomma.

Fakta

Beskrivning

Runby - Fin 2 rum och kök med rymlig balkong!

Fin 2:a på andra våningen med rymlig balkong i härligt sydvästligt solläge i vackra Runby. Mindre skogsparti mellan balkong och gångväg. Luftigt vardagsrum och även ett stort bra sovrum samt klädkammare som gjorts om till mindre rum. Optimalt kök med mycket förvaringsutrymme och med generösa arbetsytor. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Hiss. Förråd. Bekvämt gångavstånd till pendeltågsstation och nära naturområde

Varmt välkommen på visning!

Interiör


Hall

Välkomnande hall med gott om plats, vitmålade väggar och ekparkett på golv. Här finns lägenhetens proppskåp samt föreningens porttelefon. Säkerhetsdörr med titthål.

Vardagrum

Rymligt vardagsrum med vitmålade väggar och ekparkett på golv. Stora fönsterpartier för fin ljusinsläpp och utgång till den härliga terrassen som vetter mot väster.

Kök

Härligt kök med fönster ovan diskbänk och plats för matbordet i öppen planlösning. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Vitt kakel ovan diskbänk i rostfritt och arbetsbänk i mörk laminat. Vitvaror såsom spis, diskmaskin, kyl och frys av märket Cylinda. Fläkt av märket Fläktwoods. Vit släta köksluckor och skåp med ett vitrinskåp i hörnskåp.

Matplast

Hemtrevlig matplats i hörna med fönster som vetter mot två väderssträck. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Badrum

Stort badrum med vitt kakel med grå detaljer och grå plastmatta. Handfatsmöbel Noro med gott om förvaring, spegelskåp, Wc och duschhörna. Handdukstork med värme. Tvättmaskin av märket Electrolux. Mindre fönster med skrafferat fönsterglas.

Sovrum

Stort sovrum med plats för dubbelsängen och hurts. Garderobsvägg med vita släta skjutdörrar. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Rum

Stort förrådsutrymme som har ett fönster som säljaren idag använder som ett extra rum för ett skrivbord i avskildhet.

Terrass

Riktigt stor inglasad terrass med vit träpanel på väggarna och vitt nylagt golv. Här har ni ett extra rum vår, sommar och höst som ligger i perfekt väst läge med eftermiddags-/kvällssol alldeles lagom med planterade träd intill.

Dokument

Bostadsfakta

Gatuadress

Bromsbodavägen 63

Kommun

Upplands Väsby

Postnummer

194 42

Område

Runby

Objektstyp

Bostadsrättslägenhet

Boarea

Boarea 70 kvm
Uppgift angående boarean är baserad på föreningens uppgifter samt avstämd med säljaren. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som avser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet.

Våningsplan

2 av 2

Finns hiss

Ja

Rum

2.5 rum och kök, varav 1 sovrum

Byggår

1985

Månadsavgift

5 335 SEK/mån
I avgiften ingår Uppvärmning, Varmvatten, Kabel-TV.
Beskrivning månadsavgift: Utöver månadsavgifter tillkommer en obligatorisk kostnad om 125 kr/mån för internetuppkoppling.

Pris

Kontakta mäklaren.

Beskrivning av förråd

Som bra extra förvaring hör till lägenheten ett förråd som ligger i markplan.

Bilparkering

Föreningen har 31 garageplatser för bilar och ett garage med fyra motorcykelplatser. För tillfället är det kö till garageplatserna, ansökas via föreningen. Brf Runby Backe och Brf Runby Höjd har gemensam parkering med p-plats. Brf Runby Backe och BRF Runby Höjd arrenderar tillsammans den markyta som utgör den så kallade skogsparkeringen av Upplands Väsby Kommun. Skogsparkeringen är en större parkering med totalt 30 hyrbara platser, varav 6 p-platser är avsedda för gäster. Kostnader och intäkter fördelas lika mellan föreningarna.

TV/internet

Internet levereras av Tele2, hastighet 100, debiteras 125 kr/mån. Obligatorisk avgift via föreningen.
Tv: Via ComHem

Bostadsrättsföreningen

Föreningens namn: HSB Brf Runby Backe i Upplands Väsby
Organisationsnummer: 716417-7938
Lägenhetsnummer: 99-9409-1-53-2
Föreningsform: Bostadsrättsförening (Äkta)
Föreningen accepterar inte juridisk person
Markägare: Föreningen äger marken
Allmän information: Föreningens bostäder är belägna på adresserna Bromsbodavägen 39-63 i Upplands Väsby. Föreningen består av 50 st lägenheter, samtliga lägenheter upplåts med bostadsrätt. Föreningen innehar med äganderätt fastigheten Övre Runby 1:136 i Upplands Väsby kommun. Runbyparkens Samfällighet: BRF Runby Backe (35,39%), BRF Runby Höjd (35,55%) och Bromsbodavillorna (29,06%) ingår i Runbyparkens Samfällighetsförening. Samfälligheten består av grönytor, gångvägar, en grusplan, ett lusthus, samt perkolationsmagasin med fördelningsledning. För ytterligare information se föreningens hemsida www.runbybacke.se Administrativ förvaltning och teknisk förvaltning utförs av HSB Norra StorStockholm enligt avtal. Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB Norra StorStockholm innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Ansökan görs hos direkt via webben: https://blimedlem.hsb.se/index.html
Övriga utrymmen i föreningen: 4 st lokaler avser förråd som hyrs ut till medlemmar i föreningen. Ytterligare 3 st lokaler finns som medlemmarna nyttjar: gemensamhetslokalen, ett styrelserum samt övernattningsrum i hus 59 med bastu för övernattningsgäster som kan hyras för medlemmar till en kostnad av 200 kr per natt, max tre nätter per tillfälle. Föreningen har tre tvättstugor som är placerade i punkthusen 39 (renoverat 2017),49 (renoverat 2018) och 59 (renoverat 2019). Soprummet ligger i den mittersta garagelängan. Där finns sortering av matavfall och glödlampor/lysrör. Cykelrum finns vid den mittersta garagelängan.
Kommande renoveringar: Underhåll sker enligt föreningens underhållsplan, som uppdateras kontinuerligt varje år. Under 2022 planerar föreningen renovering av tegelfasaderna, renovering av balkongernas fasadskivor samt påbörja renovering av garaget.

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning: Bergvärme, installerat 2016.
Ventilation: Mekanisk, typ FTX-aggregat.

Ekonomi

Pantsatt: Ja
Andel i föreningen: 1,76053%
Andel av månadsavgift: 1,76053%
Överlåtelseavgift: 1 208 SEK, överlåtelseavgift betalas av köpare
Pantsättningsavgift: 483 SEK
Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration har utförts.

Datum: 2018-10-02
Energiprestanda, primärenergital: 58 kWh/m2
Energiklass: D

Övrigt

Tillträde: Enligt överenskommelse

Område

Runby

Runby ligger i ett naturskönt område nära pendeltågsstationen i Upplands Väsby. Här ligger villorna, kedje- och radhusen blandade med flerbostadshus i en trevlig kombination. I området finns den populära och välsorterad livsmedelsbutik Hemköp med öppettider alla dagar 08-22, två pizzerior samt flertalet restauranger. Runby ligger nära Kario där Mälarens strandremsa tar vid, här finner ni badplatsen Kario med badbryggor, strand och hopptorn. I området finner man Edsjön som är en insjö, dit kan de äldre barnen med lätthet ta sig för spontana bad. De tre förskolor som området har att erbjuda är skogsdungen, regnbågen och ringblomman. Runbysskolan har årskullarna från förskoleklass till årskurs nio och en 9-manna konstgräs fotbollsplan precis intill. Naturskönt ned mot Edsjön finner ni Eds kyrka samt det gemytliga cafét med sitt eget bakade bröd. Det är med varm hand vi gärna berättar mer om fina området Runby, varmt välkommen att kontakta oss.

Runbymotionspår

Motionsspåret i Runby erbjuder olika löpsträckor. Här kan man själv välja att springa en total distans på 2.9 km med backe, eller om man väljer 2,1 km utan backe. Runbyspårets populära hinderbanan består av elva hinder med olika svårighetsgrader. På Upplands Väsbys kommuns hemsida finner ni instruktioner och tips på hur du tar dig an banan (Se webbplatsen). Under vintertid finns cirka 15 kilometer preparerat skidspår med start vid runbyskolan. Det är Väsby skidklubb som preparerar och underhåller spåren, Se webbplatsen (Skidspår.se) för uppdaterad information och spårstatus.

Kontakt

Ansvarig Mäklare

Anette Sjöö

Reg.Fastighetsmäklare

Anmäl Intresse

Jag samtycker till Sjöö's Fastighetsförmedling
Integritetspolicy och önskar att bli kontaktad

Karta

Sjöö´s Fastighetsförmedling

/