Lövstavägen 78

Runby, Upplands Väsby

Rymlig 3:a om 82,5 kvm högst upp i huset med terrass som vetter mot innergård med solläge och högt läge med härlig utblick. Öppen planlösning med vardagsrum, matplats och terrass. Två bra sovrum och två badrum. Rymligt separat lägenhetsförråd i dörr bredvid entré till lägenheten.

Introduktion

Pris

2 350 000 SEK

Typ

Bostadsrättslägenhet

Avgift

6 031 kr/mån

Rum

3 Rum & Kök

Boarea

82,5 kvm

Terrass balkong

Ja

Finns hiss

Ja

/

Kommande försäljning

Kontakta fastighetsmäklaren

Karta

Kontakt

Anette Sjöö

Reg.Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för visning!

Bilder

Film

Film

Invändig & utvändigt presenteras här i en film om Lövstavägen 78

Visa Film

Lövstavägen 78

Planritning

Planritningen är inte skalenlig och vissa avvikelser kan förekomma.

Fakta

Beskrivning

Runby - Rymlig 3:a högst upp med terrass med bra solläge i härliga Runby!

Rymlig 3:a om 82,5 kvm med terrass högst upp i huset med solläge i väst med skön utsikt. Öppen planlösning med vardagsrum, matplats och terrass. Två bra sovrum varav ett riktigt stort. Två badrum, ett med dusch respektive ett med badkar och tvättmaskin. Rymligt separat lägenhetsförråd i dörr bredvid entrédörr till lägenheten. Här kommer ni bo i en populär och välskött förening nära lekplatsen på den bilfria innergården. Via föreningen har ni tillgång till festlokal och tvättstuga. Garage finns i föreningen.

Varmt välkommen på visning!

Interiör


Hall/Kapprum

Rymlig hall med ljusa tapetserade väggar och ljust laminatgolv. Intill hallen finns separat kapprum med hatthylla och bra förvaring av ytterkläder och skor. Här ligger ett klinkergolv av terracotta och vitmålade väggar. Innanför kapprummet finns ytterligare ett mindre rum med fönster. Grönmålade väggar och ljus plastmatta. Här finner ni idag ett bra rum som extra arbetsplats för arbete hemifrån.

Wc/dusch

Wc med dusch. Vitt kakel i duschhörna. Handfat med badrumsskåp ovantill samt ytterligare en spegel. Ljust målad strukturtapet och plastmatta på golvet.

Sovrum 1

Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsängen. Ljust gråmålade väggar och ljus plastmatta på golvet. Här står i dag fyra stycken garderober.

Badrum

Rymligt badrum i original. Våtrumstapet på väggarna och plastmatta på golvet. Badkar, wc, handfat och badrumsskåp ovantill. Här finns även en tvättmaskin av märket Electrolux, bänkskiva ovan samt skåp för bra förvaring

Sovrum 2

Sovrum med plats för enkelsäng, hurts och skrivbord. Gråmålade väggar med gula dekorativa inslag och ljus plastmatta på golvet.

Kök

Praktiskt kök i vinkel. Gott om skåp och lådor för förvaring. Ljust kakel ovan diskbänk i rostfritt. Arbetsbänk i massivt trä. Spis av märket Electrolux. Fläkt, Futurum. Diskmaskin, Electro Helios. Kyl i fullhöjd, Cylinda. Frys i fullhöjd, Electrolux. Nära intill separat matplats.

Matplats

Matplats som vetter med fönster mot terrassen. Bra yta med möjlighet att ha förläggning av matbordet mot vardagsrummet. Ljusa tapetserade väggar och ljust laminatgolv.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med utgång till den soliga terrassen via skjutdörr i glasparti. Ljusa tapetserade väggar och parkett i original. Öppen planlösning mot matplatsen.

Terrass

Rymlig terrass om ca 21 kvm på översta våningen. Härligt västerläge med sol från lunch till kväll. Fritt utan granne på ena sidan. Trätrall lagt ovanpå betonggolv.

Dokument

Bostadsfakta

Gatuadress

Lövstavägen 78

Kommun

Upplands Väsby

Postnummer

194 42

Område

Runby

Objektstyp

Bostadsrättslägenhet

Boarea

Boarea 82.5 kvm
Uppgift angående boarean är baserad på föreningens uppgifter samt avstämd med säljaren. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som avser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet.

Våningsplan

4 av 4

Finns hiss

Ja

Rum

3 rum och kök, varav 2 sovrum

Byggår

1983-84

Månadsavgift

6 031 SEK/mån
I avgiften ingår värme, kallvatten, Comhem basutbud och bredband.

Pris

2 350 000 SEK eller högstbjudande

Beskrivning av förråd

Till lägenheten hör ett rymligt förråd som ligger på samma våningsplan i dörr bredvid lägenhetsdörr

Bilparkering

Föreningen har 193 st garageplatser, 22 carport platser och 4 st p-platser. Det finns även en avgiftsbelagd gästparkering.
Garage: 350 SEK/mån. Har separat kö

TV/internet

ComHem

Bostadsrättsföreningen

Föreningens namn: HSB Brf Övre Runby i Upplands Väsby
Organisationsnummer: 716417-5072
Lägenhetsnummer: 147
Föreningsform: Bostadsrättsförening (Äkta)
Föreningen accepterar inte juridisk person
Markägare: Föreningen äger marken
Allmän information: Föreningen innehar med äganderätt fastigheterna Övre Runby 1:106 och 1:107 i Upplands Väsby. Föreningen består av 211 lägenheter med terrasser fördelade på låg- och höghus. Samtliga lägenheter upplåts med bostadsrätt. För ytterligare information se föreningens hemsida www.brfovrerunby.se/ Administrativ förvaltning utförs av HSB Norra Stor-Stockholm enligt avtal. Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB Norra StorStockholm innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Ansökan görs hos direkt via webben: https://blimedlem.hsbFöreningen har tecknat bostadsrättstillägg för samtliga medlemmar.
Övriga utrymmen i föreningen: Föreningen innehar två byggnader med kvarterslokaler. Tvättstugorna finns i kvartershusen Träffen och Skogsgläntan. Tvättstugorna är avgiftsfria och får endast utnyttjas av medlemmar i föreningen.
Utförda renoveringar: Taken är omlagda 2019.
2021 renoverades ”klackarna” på alla terrasser.
Solceller är monterade och i bruk sedan sommaren 2021.
Föreningen har installerat 50 laddplatser i garage.
Föreningen har installerat individuell mätning och debitering, IMD, innebär att uppvärmning och tappvarmvatten mäts separat på lägenhetsnivå och att kostnaden separeras från varmhyran.
föreningens alla 17 hissar är nu utbytta.
Kommande renoveringar: Projektering/planering för garagen kommer ske under 2022 med trolig start 2023. Pris på garageplats och carport stämmer, vill man ha laddplats är månadskostnaden 550;. + drift. Under 2022 sker en del plåtjobb vid några fönster och gavlar, inga andra större jobb är för närvarande planerade.
Föreningen planerar att renovera
- Projektering/planering för garagen kommer ske under 2022 med trolig start 2023.
- Under 2022 sker en del plåtjobb vid några fönster och gavlar.
Pågående renoveringar: - Stammarna spolas vart tredje år. (Planerat stambyte kan bli ifrån 7 till 15 år.)

Värme- och ventilationsanläggning

Uppvärmning: Fjärrvärme
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeväxlare.

Ekonomi

Avgiftsförändringar: Föreningen har för närvarande en avgiftshöjning på 3,5 % under en 4 årsplan för de kommande renoveringarna.
Kommentar: Föreningen har individuell debitering av varmvatten för respektive lägenhet av elförbrukningen. Det betyder att man har en gemensam upphandling av elen, men den mäts och debiteras via föreningen individuellt per lägenhet.
Pantsatt: Ja
Andel i föreningen: 0,45766%
Andel av månadsavgift: 0,45766%
Överlåtelseavgift: 1 208 SEK, överlåtelseavgift betalas av säljaren
Pantsättningsavgift: 483 SEK
Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration har utförts.

Datum: 2016-05-04
Energiprestanda, primärenergital: 104 kWh/m2
Energiklass: D

Övrigt

Tillträde: Enligt överenskommelse

Område

Runby

Runby ligger i ett naturskönt område nära pendeltågsstationen i Upplands Väsby. Här ligger villorna, kedje- och radhusen blandade med flerbostadshus i en trevlig kombination. I området finns den populära och välsorterad livsmedelsbutik Hemköp med öppettider alla dagar 08-22, två pizzerior samt flertalet restauranger. Runby ligger nära Kario där Mälarens strandremsa tar vid, här finner ni badplatsen Kario med badbryggor, strand och hopptorn. I området finner man Edsjön som är en insjö, dit kan de äldre barnen med lätthet ta sig för spontana bad. De tre förskolor som området har att erbjuda är skogsdungen, regnbågen och ringblomman. Runbysskolan har årskullarna från förskoleklass till årskurs nio och en 9-manna konstgräs fotbollsplan precis intill. Naturskönt ned mot Edsjön finner ni Eds kyrka samt det gemytliga cafét med sitt eget bakade bröd. Det är med varm hand vi gärna berättar mer om fina området Runby, varmt välkommen att kontakta oss.

Runbymotionspår

Motionsspåret i Runby erbjuder olika löpsträckor. Här kan man själv välja att springa en total distans på 2.9 km med backe, eller om man väljer 2,1 km utan backe. Runbyspårets populära hinderbanan består av elva hinder med olika svårighetsgrader. På Upplands Väsbys kommuns hemsida finner ni instruktioner och tips på hur du tar dig an banan (Se webbplatsen). Under vintertid finns cirka 15 kilometer preparerat skidspår med start vid runbyskolan. Det är Väsby skidklubb som preparerar och underhåller spåren, Se webbplatsen (Skidspår.se) för uppdaterad information och spårstatus.

Kontakt

Ansvarig Mäklare

Anette Sjöö

Reg.Fastighetsmäklare

Anmäl Intresse

Jag samtycker till Sjöö's Fastighetsförmedling
Integritetspolicy och önskar att bli kontaktad

Karta

Sjöö´s Fastighetsförmedling

/