Bromsbodavägen 19A

Runby, Upplands Väsby

Optimalt planerad 2a om 45 kvm i markplan med fint solläge på baksidan med inglasat uterum, terras och gräsyta i populära Runby. Renoverat rymligt badrum från 2019 med badkar. Öppen planlösning med fint kök, matplats och vardagsrum. Rymligt sovrum med bra förvaring i garderober med skjutdörrar.

Introduktion

Utgångspris

1 850 000 SEK

Typ

Bostadsrättslägenhet

Avgift

2 698 kr/mån

Rum

2 Rum & Kök

Boarea

45 kvm

Uteplats

Ja

Markplan

Ja

/

Karta

Kontakt

Anette Sjöö

Reg.Fastighetsmäklare

Visningar

Sön 18/10 kl 15:30 - 16:15

Välkommen på visning!

Bilder

Lekplats

Intill lägenheten finns en gemensam lekplats, med ett flertal gungor, ruschkanor och en klätterställning. Här samlas de yngre barnen för lek.

Film

Film

Invändig & utvändigt presenteras här i en film om Bromsbodavägen 19A

Visa Film

Bromsbodavägen 19A

Planritning

Planritningen är inte skalenlig och vissa avvikelser kan förekomma.

Fakta

Beskrivning

Runby - Optimalt planerad 2a om 45 kvm med fin trädgård och inglasat uterum.

Optimalt planerad 2a om 45 kvm i markplan i fint solläge på baksidan. Här har man sin egna lilla trädgård med inglasat uterum, solig altanen, gräsyta och två stycken odlingslådor bakom det insynsskyddade buskaget. Rymligt helkaklat badrum renoverat 2019 med badkar och golvvärme. Sovrummet har plats för den stora dubbelsängen och bra förvaring med garderober bakom skjutdörrar, trevligt fönster emot innergården. Fin sammanhållning mellan köket, matplatsen och vardagsrummet med utgång till baksidans uterum och trädgård. Ett förråd på innergården hör till lägenheten.

Varmt välkomna på visning av lägenheten!

Interiör


Hall

Rymlig hall med halvvägg som avskiljer från matplats. Vita tapetserade väggar samt brunt klinkergolv med golvvärme (el).

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med ljust tapetserade väggar och ekparkettgolv. Balkongdörr som leder dig till det fantastiska inglasade uterummet på baksidan.

Kök

Praktiskt kök med ljust kakel ovan massiv träbänkskiva. Vita släta skåpluckor en spis med ugn av märket Bosch. Diskmaskin 45 cm, Siemens. Fin sammanhållning med plats för matbordet framför fönster.

Badrum

Renoverad badrum från 2019. Vitt kakel på väggarna och brunt klinkergolv med golvvärme(el). Här står även ett unikt badkar med dusch i. Handfat med kommod för bra förvaring. Spegel badrumsskåp. Handukstork med värme (vatten och el).

Sovrum

Rymligt sovrum med ljusa grå tapeter samt en ljus mönstrad fondvägg. Här finns plats för dubbelsängen och bra förvaring med garderober bakom skjutdörrar, trevligt fönster emot innergården. Ekparkettgolv.

Dokument

Bostadsfakta

Gatuadress

Bromsbodavägen 19A

Kommun

Upplands Väsby

Postnummer

194 42

Område

Runby

Objektstyp

Bostadsrättslägenhet

Boarea

Boarea 45 kvm
Uppgift angående boarean är baserad på föreningens uppgifter samt avstämd med säljaren. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som avser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet.

Uteplats och upplåten mark

Uteplats med inglasat uterum, trädeckad altan och gräsyta är upplåten med annan nyttjande rätt än bostadsrätt.

Våningsplan

1 av 4 (Markplan)

Rum

2 rum och kök, varav 1 sovrum

Byggår

1984

Månadsavgift

2 698 SEK/mån
Ingår i avgiften: Uppvärmning, Kallvatten, Varmvatten

Pris

1 850 000 SEK eller högstbjudande

Byggnad

Flerfamiljshus

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Bilparkering

Parkering finns att hyra via bostadsrättsföreningen.
P-plats: 200 kr/mån
Carport: 330 kr/mån
Carport med grind: 400 kr/mån
Carport med el: 400 kr/mån
Carport med grind och el: 450 kr/mån

TV/internet

Via ComHem

Bostadsrättsföreningen

Föreningens namn: Brf Runby Gårdar i Upplands Väsby
Organisationsnummer: 769616-4115.
Lägenhetsnummer: 50173
Föreningsform: Bostadsrättsförening (Äkta)
Föreningen accepterar inte juridisk person
Markägare: Föreningen äger marken
Allmän information: Bostadsrättsföreningen bildades 2008 då ombildning från VäsbyHem skedde. Föreningen består av totalt 6 gårdar. Föreningen innehar 215 lägenheter varav föreningen upplåter 199 lägenheter med bostadsrätt samt 16 lägenheter med hyresrätt. Vidare upplåter föreningen 2 lokaler med hyresrätt dels till kommunen (gruppboende) och till "Nordlandia FÖrskolor" ( förskola) samt parkering och förråd. Teknisk Förvaltare är Renew Service AB som över sköter trädgårdsskötseln. Ekonomisk förvaltare Renew.
Övriga utrymmen i föreningen: Föreningen har en kvarterslokal på respektive gård, totalt 6 st. I kvarterslokalerna finner man bl a bastu med relax, snickeriverkstad, styrelserum, övernattningslägenhet samt två gym, ett för styrka och ett för kondition. För att använda gym, bastu och snickeriverkstad behöver man teckna ett abonnemang för 150 kr/månaden per hushåll. Det kostar 200 kr/dygn att hyra styrelserummet för mindre kalas och det kostar 350 kr/dygn att hyra övernattningslägenheten.
Utförda renoveringar i föreningen: Fortsatt underhåll och renovering av hissar.

Ekonomi

Driftkostnaderna är ca 657 kr/mån och fördelas enligt följande:
Hushållsström: 500 kr/mån
Försäkring: 157 kr/mån. För kostnaden som avser försäkring är hemförsäkring och bostadstillägget inkluderat.
Pantsatt: Ja
Pantsättningsavgift: 473 kr
Överlåtelseavgift: 1 183 kr betalas av köpare
Andel i föreningen: 0,35828%
Andel av månadsavgift: Uppgiften har ej gått att få fram
Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration har utförts.

Datum: 2013-01-25
Energiprestanda, primärenergital: 187 kWh/m2

Område

Runby

Runby ligger i ett naturskönt område nära pendeltågsstationen i Upplands Väsby. Här ligger villorna, kedje- och radhusen blandade med flerbostadshus i en trevlig kombination. I området finns den populära och välsorterad livsmedelsbutik Hemköp med öppettider alla dagar 08-22, två pizzerior samt flertalet restauranger. Runby ligger nära Kario där Mälarens strandremsa tar vid, här finner ni badplatsen Kario med badbryggor, strand och hopptorn. I området finner man Edsjön som är en insjö, dit kan de äldre barnen med lätthet ta sig för spontana bad. De tre förskolor som området har att erbjuda är skogsdungen, regnbågen och ringblomman. Runbysskolan har årskullarna från förskoleklass till årskurs nio och en 9-manna konstgräs fotbollsplan precis intill. Naturskönt ned mot Edsjön finner ni Eds kyrka samt det gemytliga cafét med sitt eget bakade bröd. Det är med varm hand vi gärna berättar mer om fina området Runby, varmt välkommen att kontakta oss.

Runbymotionspår

Motionsspåret i Runby erbjuder olika löpsträckor. Här kan man själv välja att springa en total distans på 2.9 km med backe, eller om man väljer 2,1 km utan backe. Runbyspårets populära hinderbanan består av elva hinder med olika svårighetsgrader. På Upplands Väsbys kommuns hemsida finner ni instruktioner och tips på hur du tar dig an banan (Se webbplatsen). Under vintertid finns cirka 15 kilometer preparerat skidspår med start vid runbyskolan. Det är Väsby skidklubb som preparerar och underhåller spåren, Se webbplatsen (Skidspår.se) för uppdaterad information och spårstatus.

Kontakt

Ansvarig Mäklare

Anette Sjöö

Reg.Fastighetsmäklare

Anmäl Intresse

Jag samtycker till Sjöö's Fastighetsförmedling
Integritetspolicy och önskar att bli kontaktad

Karta

Sjöö´s Fastighetsförmedling

/