Bromsbodavägen 59

Runby, Upplands Väsby

Fin 3:a på andra våningen med rymlig balkong i härligt sydvästligt solläge i vackra Runby. Öppen planlösning. Två bra sovrum samt separat förråd för klädförvaring. Två badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Hiss. Två förråd.

Introduktion

Pris

Kontakta mäklaren

Typ

Bostadsrättslägenhet

Avgift

6 720 kr/mån

Rum

3 Rum & Kök

Boarea

83,5 kvm

Balkong

Ja

Finns hiss

Ja

/

Kommande försäljning

Kontakta fastighetsmäklaren

Karta

Kontakt

Anette Sjöö

Reg.Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta fastighetsmäklaren för visning!

Bilder

Planritning

Planritningen är inte skalenlig och vissa avvikelser kan förekomma.

Fakta

Beskrivning

Runby - Fin 3 rum och kök med rymlig balkong!

Med underbart läge finner ni denna 3:a om 83,5 kvm med stor balkong med härligt sydvästligt solläge. Öppen planlösning med fina fönsterpartier som gör att hela lägenheten känns ljus och rymlig. På en fantastisk balkong kan man njuta vår, sommar som höst. Stora skjutdörrar av glas som skiljer lägenheten från balkongen. Stort ljust sällskapsrum i öppen planlösning och två bra sovrum med mycket bra förvaring i separat klädkammare. Två renoverade badrum. Optimalt kök av äldre modell med mycket förvaringsutrymme och med generösa arbetsytor. Förråd intill entrédörren i trapphuset samt ytterligare ett rymligt förråd i entréplan med ljusinsläpp från två fönster. Bekvämt gångavstånd till pendeltågsstation. Kontakta gärna mäklaren för visning av lägenheten!

Interiör


Hall

Rymlig hall med bra förvaring för ytterkläderna med flertalet garderober. Vitmålade väggar och ljust klinkergolv. Porttelefon. Proppskåp

Badrum 1

Rymligt badrum med vita kaklade väggar och grått klinkergolv. Handfat med kommod, spegel och belysning. Duschhörna med vikväggar. Wc. Tvättpelare med tvättmaskin, ELVITA, och torktumlare av märket Siemens.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Utgång via stort glasparti med skjutdörr till den fantastiskt rymliga balkongen. Fint ljus som flödar in från fönster och glasparti från två väderstreck.

Sovrum 1

Fint sovrum med gott om plats för dubbelsängen och skrivbord. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Fint ljus som faller in från fönster som vetter mot två väderstreck. Flertalet eluttag och anslutning till ComHem. Praktisk skjutdörr.

Kök

Praktiskt kök i öppen planlösning med matplats och vardagsrum. Intilliggande matplats med fönsterparti som vetter mot den rymliga balkongen. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Ljust kakel ovan diskbänk i rostfritt och arbetsbänk i vit laminat. Vita släta skåpluckor och lådor. Kyl och frys i fullhöjd av märket Husqvarna. Äldre spishäll av märket Husqvarna och ugn, Husqvarna. Fläkt, Pm. Modernare diskmaskin av märket Cylinda.

Sovrum 2

Sovrum med genomgång till lägenheten andra badrum med dusch. Vitmålade väggar och ekparkett på golvet. Plats för en enkelsäng, skrivbord och hurts. Fyra garderober för gott om förvaring av kläder.

Badrum 2

Badrum med vita kaklade väggar och grått klinkergolv. Handfat med kommod, spegel och belysning. Duschhörna med vikväggar. Wc.

Dokument

Bostadsfakta

Gatuadress

Bromsbodavägen 59

Kommun

Upplands Väsby

Postnummer

194 42

Område

Runby

Objektstyp

Bostadsrättslägenhet

Boarea

Boarea 83,5 kvm
Uppgift angående boarean är baserad på föreningens uppgifter samt avstämd med säljaren. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som avser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet.

Beskrivning av förråd m.m.

Två förråd som hör till lägenheten. Ett av förråden är beläget intill entrédörren till lägenheten. Det andra förrådet är ett mycket rymligt förråd i entréplan med fönster i två väderstreck.

Våningsplan

2 av 3

Rum

3 rum och kök, varav 2 sovrum

Byggår

1985

Månadsavgift

6 720 SEK/mån
Ingår i avgiften: Uppvärmning, Varmvatten, Kabel-TV
Beskrivning månadsavgift: Utöver månadsavgifter tillkommer en obligatorisk kostnad om 125 kr/mån för internetuppkoppling.

Pris

Kontakta mäklaren

Byggnad

Flerfamiljshus

Uppvärmning

Bergvärme, installerat 2016

Ventilation

Mekanisk, typ FTX-aggregat

Bilparkering

Föreningen har 31 garageplatser för bilar och ett garage med fyra motorcykelplatser. För tillfället är det kö till garageplatserna, ansökas via föreningen. Brf Runby Backe och Brf Runby Höjd har gemensam parkering med p-plats. Brf Runby Backe och BRF Runby Höjd arrenderar tillsammans den markyta som utgör den så kallade skogsparkeringen av Upplands Väsby Kommun. Skogsparkeringen är en större parkering med totalt 30 hyrbara platser, varav 6 p-platser är avsedda för gäster. Kostnader och intäkter fördelas lika mellan föreningarna.

TV/internet

Via ComHem

Bostadsrättsföreningen

Föreningens namn: HSB Brf Runby Backe i Upplands Väsby
Organisationsnummer: 716417-7938
Lägenhetsnummer: 34
Föreningsform: Bostadsrättsförening (Äkta)
Föreningen accepterar inte juridisk person
Markägare: Föreningen äger marken
Avgiftsförändringar: Ingen planerad avgiftshöjning under 2020.
Allmän information: Föreningens bostäder är belägna på adresserna Bromsbodavägen 39-63 i Upplands Väsby. Föreningen består av 50 st lägenheter, samtliga lägenhet upplåts med bostadsrätt. Föreningen innehar med äganderätt fastigheten Övre Runby 1:136 i Upplands Väsby kommun. Runbyparkens Samfällighet: BRF Runby Backe (35,39%), BRF Runby Höjd (35,55%) och Bromsbodavillorna (29,06%) ingår i Runbyparkens Samfällighetsförening. Samfälligheten består av grönytor, gångvägar, en grusplan, ett lusthus, samt perkolationsmagasin med fördelningsledning. För ytterligare information se föreningens hemsida www.runbybacke.se Administrativ förvaltning och teknisk förvaltning utförs av HSB Norra Stor-Stockholm enligt avtal. Köparen/köparna måste vara medlemmar i HSB Norra StorStockholm innan beslut om medlemskap i föreningen tas. Ansökan görs hos direkt via webben: https://blimedlem.hsb.se/index.html
Övriga utrymmen i föreningen: 4 st lokala avser förråd som hyrs ut till medlemmar i föreningen. Ytterligare 3 st lokaler finns som medlemmarna nyttjar: gemensamhetslokalen, ett styrelserum samt övernattningsrum i hus 59 med bastu för övernattningsgäster som kan hyras för medlemmar till en kostnad av 200 kr per natt, max tre nätter per tillfälle. Föreningen har tre tvättstugor som är placerade i punkthusen 39 (renoverat 2017),49 (renoverat 2018) och 59 (renoverat 2019). Soprummet ligger i den mittersta garagelängan. Där finns sortering av matavfall och glödlampor/lysrör. Cykelrum finns vid den mittersta garagelängan.
Kommande renoveringar: Underhåll sker enligt föreningens underhållsplan, som uppdateras kontinuerligt.

Ekonomi

Pantsatt: Nej
Pantsättningsavgift: 483 kr
Överlåtelseavgift: 1 208 kr betalas av säljaren
Andel i föreningen: 2,19787%
Andel av månadsavgift: 2,19787%
Beskrivning månadsavgift: Utöver månadsavgifter tillkommer en obligatorisk kostnad om 125 kr/mån för internetuppkoppling.
Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration har utförts.

Datum: 2018-10-02
Energiprestanda, primärenergital: 49 kWh/m2
Energiklass: C

Område

Runby

Runby ligger i ett naturskönt område nära pendeltågsstationen i Upplands Väsby. Här ligger villorna, kedje- och radhusen blandade med flerbostadshus i en trevlig kombination. I området finns den populära och välsorterad livsmedelsbutik Hemköp med öppettider alla dagar 08-22, två pizzerior samt flertalet restauranger. Runby ligger nära Kario där Mälarens strandremsa tar vid, här finner ni badplatsen Kario med badbryggor, strand och hopptorn. I området finner man Edsjön som är en insjö, dit kan de äldre barnen med lätthet ta sig för spontana bad. De tre förskolor som området har att erbjuda är skogsdungen, regnbågen och ringblomman. Runbysskolan har årskullarna från förskoleklass till årskurs nio och en 9-manna konstgräs fotbollsplan precis intill. Naturskönt ned mot Edsjön finner ni Eds kyrka samt det gemytliga cafét med sitt eget bakade bröd. Det är med varm hand vi gärna berättar mer om fina området Runby, varmt välkommen att kontakta oss.

Runbymotionspår

Motionsspåret i Runby erbjuder olika löpsträckor. Här kan man själv välja att springa en total distans på 2.9 km med backe, eller om man väljer 2,1 km utan backe. Runbyspårets populära hinderbanan består av elva hinder med olika svårighetsgrader. På Upplands Väsbys kommuns hemsida finner ni instruktioner och tips på hur du tar dig an banan (Se webbplatsen). Under vintertid finns cirka 15 kilometer preparerat skidspår med start vid runbyskolan. Det är Väsby skidklubb som preparerar och underhåller spåren, Se webbplatsen (Skidspår.se) för uppdaterad information och spårstatus.

Kontakt

Ansvarig Mäklare

Anette Sjöö

Reg.Fastighetsmäklare

Anmäl Intresse

Jag samtycker till Sjöö's Fastighetsförmedling
Integritetspolicy och önskar att bli kontaktad

Karta

Sjöö´s Fastighetsförmedling

/