Centralvägen 5

Centrala Väsby, Upplands Väsby

Modern och stilren 2:a om 60 kvm på 7 våningen med en magisk utsikt över centrala Väsby. Stor inglasad balkong i vinkel med två balkongdörrar. Praktisk öppen planlösning med kök renoverat 2018, matplats och vardagsrum. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Förråd. Hiss. Fin innergård.

Introduktion

Pris

Kontakta mäklaren

Typ

Bostadsrättslägenhet

Avgift

3 205 kr/mån

Rum

2 Rum & Kök

Boarea

60 kvm

Balkong

Ja

Finns hiss

Ja

/

Kommande försäljning

Kontakta fastighetsmäklaren

Karta

Kontakt

Anette Sjöö

Reg.Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för visning!

Bilder

Film

Film

Invändig & utvändigt presenteras här i en film om Centralvägen 5

Visa Film

Centralvägen 5

Planritning

Planritningen är inte skalenlig och vissa avvikelser kan förekomma.

Fakta

Beskrivning

2:a med magisk utsikt över centrala Väsby!

Modern och stilren 2:a om 60 kvm på 7 våningen med en magisk utsikt över centrala Väsby. Stor inglasad balkong i vinkel med två balkongdörrar. Praktisk öppen planlösning med kök renoverat 2018, matplats och vardagsrum. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Gemensam tvättstuga finns i föreningen. Ett källarförråd. Hiss finns. I föreningen finns en fin innergård med mysiga sittplatser och fin lekpark för barnen.

Interiör


Hall

Trevlig hall med grått praktiskt klinker på golvet. Garderober med spegel för gott om plats med förvaring av ytterkläder.

Klädkammare/förråd

Rymlig klädkammare för gott om förvaring av ytterkläder och skor nära hallen. Hyllplan och klädstång.

Kök

Helrenoverat dec-2018. Kök i öppen planlösning med matplats och vardagsrum. Köket har ljusa skåpluckor och ett vitrinskåp. Mörkare kakel ovan bänkskiva i mörkt laminat. Köket är utrustat med induktionshäll, varmluftsugn och diskmaskin med 45 cm i bredd. Fläkt av märket Cylinda. Kombinerad kyl/frys i rostfritt.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med ljusa tapetserade väggar och vitlaserad ekparkett. Utgång till inglasad balkong i vinkel.

Sovrum

Rofyllt sovrum med vitmålade väggar varav en beige fondvägg och ljus plastmatta. Ljusinsläpp via fönster som vetter från två väderstreck. Garderobslösning. Utgång till den stora inglasade balkongen som är i vinkel.

Badrum

Ett stort badrum med ljust kakel med bård på vägg och grått klinkergolv. Handfat med kommod. Badrumsskåp med spegel. Wc. Handdukstork. Tvättmaskin av märket Cylinda, 2018. Ovan tvättmaskin finns praktiskt skåp för bra förvaring. Duschhörna med avskiljande glasvägg.

Balkong

Stor inglasad balkong i vinkel med gott om plats för soffgrupp och matbord. Trätrall på golvet. Magisk utsikt över taknockarna och område kring Väsby station. Söderläge med sol större delen av dagen fram till kvällen. Två balkongdörrar.

Dokument

Bostadsfakta

Gatuadress

Centralvägen 5

Kommun

Upplands Väsby

Postnummer

194 76

Område

Centrala Väsby

Objektstyp

Bostadsrättslägenhet

Boarea

Boarea 60 kvm
Uppgift angående boarean är baserad på föreningens uppgifter samt avstämd med säljaren. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som avser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet.

Våningsplan

7 av 13

Finns hiss

Ja

Rum

2 rum och kök, varav 1 sovrum

Byggår

1989-90

Månadsavgift

3 205 SEK/mån
Inkluderat i månadsavgiften är värme, vatten, internet, kabel-TV (basutbud), digital-TV (basutbud).

Pris

Kontakta mäklaren

Beskrivning av förråd

Ett förråd i källaren finns som hör till lägenheten.

Bilparkering

Det finns 129 garageplatser. Platser i burar med gallergrind kostar mellan 648- 804 kr/mån beroende på platsens storlek. Platser tilldelas efter kötid.
Garage öppen plats: 612 SEK/mån

TV/internet

Bredband 1000/1000 Mbit/s för 85 kr/mån från Bahnhof finns via föreningens gruppavtal. Kostnaden är obligatorisk och inkluderad i månadsavgiften om totalt 3 205 SEK/mån. Möjlighet till bredband från ComHem finns även. För digital-TV från ComHem ingår basutbudet i månadsavgiften.

Bostadsrättsföreningen

Föreningens namn: Brf Korpkulla 1
Organisationsnummer: 769616-7340
Lägenhetsnummer: 3102-0072
Föreningsform: Bostadsrättsförening (Äkta)
Markägare: Föreningen äger marken
Allmän information: Föreningen består av 9 st byggnader med totalt 11 st trapphus på adresserna Centralvägen 3B, 5 Industrivägen 24, 26, 28 samt Kvarnvägen 1, 3, 5, 7, 9, 11. Föreningen har ett bestånd på 234 st lägenheter där 204 st upplåts med bostadsrätt och 30 st med hyresrätt fördelade på 19 st 1:or, 70 st 2:or, 109 st 3:or samt 36 st 4:or. Föreningen har 14 st lokaler. Ekonomisk förvaltare är allabrf.se. Teknisk förvaltare samt fastighetsskötsel sköts av Svealands Fastighetsteknik AB.
Övriga utrymmen i föreningen: Punkthusen är försedda med cykelställ. Kvarnvägen 1-5 samt Centralvägen 3b-5 har ett cykelhus på innergården Centralvägen/Kvarnvägen. På innergården finner ni även föreningens gemensamma tvättstugor.

Värme- och ventilationsanläggning

Fjärrvärme

Ekonomi

Avgiftsförändringar: Inga förändringar har skett under året.
Årlig elförbrukning: 8 000 kWh
Pantsatt: Nej
Pantsättningsavgift: 479 SEK
Överlåtelseavgift: 1 190 SEK betalas av köpare
Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration har utförts.

Datum: 2020-07-01
Energiprestanda, primärenergital: 166 kWh/m2
Specifik energianvändning: 151 kWh/m2
Energiklass: F

Övrigt

Tillträde: Enligt överenskommelse

Område

Centrala Väsby

Hjärtat utav Upplands Väsby där pulsen är hög med butikerna, kommunikation, aktiviteter och en gemenskap i attraktiva Väsby centrum. Ifrån Väsby station går bussar inom och utanför kommunen och pendeltåg både mot Stockholm city och Uppsala. Det finns ett flertal förskolor, grundskolor och en gymnasieskola Mässingen. Väsbyskolan och Vittraskolan är båda ifrån förskoleklass till årskull nio. Kommunen har ett aktivt och starkt idrottsliv och centralt finns Vilundavallen med ishockeyhall, simhall, skatepark, fotboll och friidrottsarena.

Kontakt

Ansvarig Mäklare

Anette Sjöö

Reg.Fastighetsmäklare

Anmäl Intresse

Jag samtycker till Sjöö's Fastighetsförmedling
Integritetspolicy och önskar att bli kontaktad

Karta

Sjöö´s Fastighetsförmedling

/