Kavallerigatan 87

Centrala Väsby, Upplands Väsby

Ljus och fin trea en trappa upp i huset. Snyggt renoverat kök med plats för matbordet samt skön golvvärme. Väl tillaget vardagsrum och två bra sovrum. Inglasad balkong i västläge. Helkaklat badrum som kommer bli nytt efter stambyte som föreningen planerar starta i maj-22. Bilfritt område!

Introduktion

Pris

2 150 000 SEK

Typ

Bostadsrättslägenhet

Avgift

3 909 kr/mån

Rum

3 Rum & Kök

Boarea

79 kvm

Balkong

Ja

Finns hiss

Nej

/

Budgivning

Högsta bud: 2 100 000 SEK

Bud
Budgivare
Tid
Status
2 100 000 SEK
2
2022-05-16 11:52
Aktiv
2 150 000 SEK
1
2022-04-26 10:36
Återkallat

Karta

Kontakt

Anette Sjöö

Reg.Fastighetsmäklare

Visningar

Kontakta mäklaren för visning!

Bilder

Planritning

Planritningen är inte skalenlig och vissa avvikelser kan förekomma.

Fakta

Beskrivning

Centrala Väsby - 3:a på 79 kvm med balkong!

Välkommen till denna mycket fina trea en trappa upp i huset. Snyggt renoverat kök med plats för matbordet samt skön golvvärme. Vardagsrum med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Helkaklat badrum som kommer bli nytt efter stambyte som föreningen planerar starta i maj-22. Trevlig inglasad balkong i soligt västerläge. Välkommen hem!

Området består av bilfria gångvägar, flera lekplatser samt gångavstånd till Väsby centrum med dess stora utbud av butiker och restauranger. Med buss eller en rask promenad tar man sig till Väsby pendeltågstation som går vidare till Stockholm C alternativt Arlanda och Uppsala. I närheten finns dessutom förskolor, skolor, grönområden, minigolfbana samt Vilundaparken som erbjuder badhus med äventyrsbad, ishall, fotbollsplaner, ute-gym, friidrottsarena samt lek- och cykelpark.

Interiör


Hall

Välkomnande hall med grått snyggt laminatgolv. Gott om plats för ytterkläder med hatthylla och plats för skoställ.

Kök

Renoverat kök, 2014. Vitmålade väggar samt klinkergolv med golvvärme. Ovan diskbänk i laminat sitter stänkskydd med fototapet med stadsbild av New York och belysning under överskåp. Den maskinella utrustningen består av kombinerad stor kyl/frys i rostfritt utförande, diskmaskin (45 cm bredd) keramisk häll samt inbyggd micro och ugn. Plats för matbord. Spotbelysning i tak.

Sovrum

Rymligt sovrum med vitmålade väggar och laminatgolv. Ljusinsläpp från ett fönster och balkongdörr. Utgång till balkong som vetter mot skönt västerläge.

Sovrum

Rymligt sovrum med vitmålade väggar och laminatgolv. Ljusinsläpp från ett fönster.

Vardagsrum

Väl tilltaget vardagsrum med vitmålade väggar och laminatgolv. Fint ljusinsläpp från fyra fönster.

Badrum/Wc

Föreningen planerar ett komplett rörstambyte med rivning och återuppbyggnad av badrum till så kallad ”Standard”. I dagsläget finner ni ett helkaklat badrum som renoverats 2014 med badkar med fällbar duschvägg, handfat med kommod, spegelskåp, wc, tvättmaskin av märket Siemens samt en radiator.

Dokument

Bostadsfakta

Gatuadress

Kavallerigatan 87

Kommun

Upplands Väsby

Postnummer

194 75

Område

Centrala Väsby

Objektstyp

Bostadsrättslägenhet

Boarea

Boarea 79 kvm
Uppgift angående boarean är baserad på föreningens uppgifter samt avstämd med säljaren. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som avser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet.

Våningsplan

2 av 2

Finns hiss

Nej

Rum

3 rum och kök, varav 2 sovrum

Byggår

1969

Månadsavgift

3 909 SEK/mån
I avgiften ingår värme, vatten, basutbud för Tv. Utöver mån.avg. tillkommer en obligatorisk kostnad för internetuppkoppling 250/250 på 165 kr/mån.

Pris

2 150 000 SEK eller högstbjudande

Beskrivning av förråd

Rymligt separat förråd intill lägenheten.

Bilparkering

Parkeringarna på Kavallerigatan har parkeringsplatser som ligger inom ett nytt planområde. Detta planeras medföra nybebyggelse i närområdet framförallt på parkeringsplatserna vid Kavallerigatan vilket i framtiden kommer att påverka nuvarande parkeringsplatser. Kontakta Upplands Väsby kommun för att få mer information kring parkeringsplatserna och framtida planering.
P-plats: 353 SEK/mån
Garage: 668 SEK/mån.
Motorcykel-plats (inne): 261 SEK/mån.

TV/internet

Internet: Föreningen har ett avtal med Telenor med gruppanslutning gällande internetuppkoppling på 250/250 för en obligatorisk kostnad på 165 kr/mån. Kostnaden debiteras tillsammans med månadsavgiften via föreningen. För ytterligare information och erbjudanden se länk här via föreningens hemsida: https://www.brfgladjecontent/uploads/2018/08/Gruppanslutning-Bredband-brf-Gl%C3%A4djen-Vilunda2018-09-01.pdf

TV: Digitalt utbud via ComHem. För ytterligare information se länk: https://www.brfgladcontent/uploads/2020/03/ComHem_Digitalisering_2020-05-26.pdf

Bostadsrättsföreningen

Föreningens namn: Brf Glädjen Vilunda
Organisationsnummer: 769617-6952
Lägenhetsnummer: 61-3056-1-5266-1
Föreningsform: Bostadsrättsförening (Äkta)
Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning
Markägare: Föreningen äger marken
Allmän information: Föreningen äger och förvaltar fastigheten Vilunda 6:63. Föreningen består av 180 st lägenheter varav 24 hyresrätter och 156 bostadsrätter. För ytterligare information om föreningen se information på deras hemsida: https://www.brfgladjen.se/
Kommande renoveringar: Föreningen har beslutat på föreningsstämma den 5/4-22 att genomföra ett stambyte inom föreningen, byggnationen startar i maj-2022. Komplett stambyte av rör med rivning/återuppbyggnad av badrum till av styrelsen satt”standard” Fönsterbyte till PVC 3-glas fönster Byte ventilationsmetod till FTX Byte av elskåp Renovering av trapphus Installation av porttelefon Installation av säkerhetsdörrar Totalrenovering av föreningens hyresrätter För ytterligare information läs mer på föreningens hemsida: https://www.brfgladjen.se/st2022/

Värme- och ventilationsanläggning

Mekanisk frånluftsventilation

Ekonomi

Avgiftsförändringar: På grund av stundande stambyte väntas höjningar av månadsavgiften. Föreningens beräkning av höjningen ligger på ca 600 kr/mån efter att föreningen initialt då lyfter ur kostnaden av varmvatten ur månadsavgiften, med individuell debitering av varmvatten för respektive lägenhet som följd (IMD). En uppdatering av underhållsplanen kommer dock löpande att ske.
Driftkostnaderna är ca 731 SEK/mån och fördelas enligt följande:
Hushållsström: 458 SEK/mån
Hemförsäkring: 221 SEK/mån
Bostadsrättstillägg: 52 SEK/mån
Årlig elförbrukning: 1 435 kWh
Försäkring: Varje bostadsrättsinnehavare måste teckna ett bostadsrätttstillägg i sin hemförsäkring.
Pantsatt: Ja
Andel i föreningen: 0,68346%
Andel av månadsavgift: 0,68346%
Överlåtelseavgift: 1 208 SEK, överlåtelseavgift betalas av köparen
Pantsättningsavgift: 483 SEK
Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration har utförts.

Datum: 2020-01-28
Energiprestanda, primärenergital: 190 kWh/m2
Specifik energianvändning: 188 kWh/m2
Energiklass: F

Övrigt

Tillträde: Enligt överenskommelse

Område

Centrala Väsby

Hjärtat utav Upplands Väsby där pulsen är hög med butikerna, kommunikation, aktiviteter och en gemenskap i attraktiva Väsby centrum. Ifrån Väsby station går bussar inom och utanför kommunen och pendeltåg både mot Stockholm city och Uppsala. Det finns ett flertal förskolor, grundskolor och en gymnasieskola Mässingen. Väsbyskolan och Vittraskolan är båda ifrån förskoleklass till årskull nio. Kommunen har ett aktivt och starkt idrottsliv och centralt finns Vilundavallen med ishockeyhall, simhall, skatepark, fotboll och friidrottsarena.

Kontakt

Ansvarig Mäklare

Anette Sjöö

Reg.Fastighetsmäklare

Anmäl Intresse

Jag samtycker till Sjöö's Fastighetsförmedling
Integritetspolicy och önskar att bli kontaktad

Karta

Sjöö´s Fastighetsförmedling

/