Rabattvägen 36

Johannelunds Trädgårdsstad, Vällingby

Optimalt planerad lägenhet om 39 kvm i markplan med uteplats som planeras inglasas i vår. Öppen planlösning med kök och vardagsrum som ger lägenheten en mysig prägel. Helkaklat badrum med dusch och kombinerad tvätt- och torkmaskin. Rymligt sovrum med garderob och linneskåp. Förråd.

Introduktion

Utgångspris

1 895 000 SEK

Typ

Bostadsrättslägenhet

Avgift

2 722 kr/mån

Rum

2 Rum & Kök

Boarea

39 kvm

Uteplats

Ja

Markplan

Ja

/

Planritning

Kontakt

Anette Sjöö

Reg.Fastighetsmäklare

Visningar

Sön 28/2

Boka tid på visningen hos mäklaren på 070-3606364!

Bilder

Planerat uterum

På uteplatsen planeras ett inglasat uterum att byggas med entrédörr som även den går att låsa utifrån.

Film

Film

Invändig & utvändigt presenteras här i en film om Rabattvägen 36

Visa Film

Rabattvägen 36

Planritning

Planritningarna är inte skalenliga och vissa avvikelser kan förekomma.

Fakta

Beskrivning

Mysig 2:a om 39 kvm med uteplats i markplan i populära Johnnelunds Trädgårdsstad!

En riktig pärla till lägenhet med optimalt planerad planlösning. Lägenheten ligger i markplan en halvtrappa upp. Hiss finns. I hallen ligger praktiskt klinkergolv. Kök, vardagsrum och sovrum har genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Öppen fin planlösning mellan kök och vardagsrum som har fönster och utgång mot baksidans fina uteplats. Uteplatsen har morgon- och förmiddagssol och är vänd mot mindre skogsparti och kulle. På uteplatsen planeras det att byggas ett inglasat uterum. Rymligt sovrum med bra förvaring i garderob och linneskåp. Helkaklat modernt badrum med duschhörna och kombinerad tvätt- och torkmaskin av märket Electrolux. Ett källarförråd hör till lägenheten. Populärt område med välskött förening!

Varmt välkomna på visning av lägenheten!

Interiör


Hall

Rymlig hall med bra plats för avhängning av ytterkläder. Hatthylla. Praktiskt mörkgrått klinker golv och vitmålade väggar. Här finns ett städskåp och bostadens elskåp.

Badrum

Rymligt badrum med ljust kakel på väggarna och mörkgrått klinker på golvet. Handfat med kommod för gott om förvaring. Spegel och stort badrumsskåp intill. Wc. Duschhörna. Handdukstork. Två skåp för förvaring av badlakan och handdukar. Kombinerad tvätt- och torkmaskin, Electrolux.

Kök

Kök med utgång till baksidans uteplats. Stilrent kök med vita släta köksskåp och lådor. Vitt kakel ovan diskbänk i rostfritt och arbetsbänk i svart granit. Spis av märket Electro Helios. Inbyggd mikrovågsugn, Electrolux. Kombinerad kyl/frys av märket Electrolux. Diskmaskin, Electro Helios. Vitmålade väggar, ekparkettgolv och mörkgrått klinker vid balkongutgång. Utrymme för matbord med plats för upptill fyra personer.

Vardagsrum

Vardagsrum med vitmålade väggar och ekparkett. Fint ljusflöde av dagsljus från de stora fönsterpartierna.

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för dubbelsängen. Vitmålade väggar och ekparkett. Ett linneskåp och en garderob. Ett fönster.

Uteplats

Mysig uteplats med morgon- och förmiddagssol som vetter mot nordost och mindre skogsparti och kulle. På marken ligger trädäckad terrass. Här planeras bygga ett inglasat uterum, bygglovsansökan är inlämnad.

Dokument

Bostadsfakta

Gatuadress

Rabattvägen 36

Ort

Vällingby

Postnummer

162 43

Område

Johannelunds Trädgårdsstad

Objektstyp

Bostadsrättslägenhet

Boarea

Boarea 39 kvm
Uppgift angående boarean är baserad på föreningens uppgifter samt avstämd med säljaren. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som avser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning före köpet.

Uteplats och upplåten mark

Upplåten med annan nyttjanderätt än bostadsrätt

Våningsplan

1 av 5

Finns hiss

Ja

Rum

Lägenheten består av 2 rum och kök varav 1 sovrum enligt nuvarande planlösning, enligt information i föreningens lägenhetsregister är lägenheten 1,5 rum och kök varav 1 sovrum.

Byggår

2013

Månadsavgift

2 722 SEK/mån
Obligatorisk tillägg bredband 125 kr/mån tillkommer utöver månadsavgiften.
Inkluderat i månadsavgiften är uppvärmning, vatten och tilläggsförsäkringen s. k bostadsrättstilläggsförsäkring.

Pris

1 895 000 SEK eller högstbjudande

Bilparkering

Garageplats,-varm eller -kall finns att hyra vid Redskapsvägen. P-platser finns att hyra utanför föreningens hus och inom området. Q-park parkeringsbolag ansvarar för uthyrningen. Det är för tillfället kö till samtliga parkeringsplatser.
P-plats: 375 SEK/mån. Har separat kö.
Garage, varm: 1000 SEK/mån. Har separat kö.
Garage, kall: 813 SEK/mån. Har separat kö.

TV/internet

TV: Comhem
Internet: Comhem. I grundutbudet ingår bredband 30-50/10 Mbit.
Kostnad för bredband samt analogt grundutbud av tv kanaler är 125 kr/månaden, detta är en obligatorisk avgift för samtiliga lägenheter.
För framtida behov har föreningen dragit in fiber i fastigheten.

Bostadsrättsföreningen

Föreningens namn: Brf Trädgården i Hässelby
Organisationsnummer: 769623-2789.
Lägenhetsnummer: 1313
Föreningsform: Bostadsrättsförening (Äkta)
Föreningen accepterar inte juridisk person
Markägare: Föreningen äger marken
Allmän information: Föreningens hus byggdes under 2012-2013 av Botrygg AB och med inflyttning 2013/2014. Föreningens bestånd består av 91 bostadsrättslägenheter om 1-3 rok fördelade på tre hus i Johannelunds Trädgårdsstad. Föreningen arrangerar två informations- och städdagar, en på våren och en på hösten. Föreningen har andel i samfälligheten Johannelund- Lövsta Allé, tillsammans med andra fastighetsägare i området. För ytterligare information se förenings hemsida www.brftradgarden.nu
Övriga utrymmen i föreningen: Cykelställ med tak som finns på gårdarna mellan husen. Utanför husen vid gatan finns sopstationer för hushållssopor, kartong och tidningar.
Utförda renoveringar: 2019 Stamspolning av samtliga lägenheter. 2018 installation av klimatanpassade energioptimeringssytemet Egain Edge.

Värme- och ventilationsanläggning

Värme: Fjärrvärme med vattenburna radiatorer.
Ventilation: Mekanisk från-luft. Friskluftsintag finns bakom värmeelement, filter som rekommenderas bytas vartannat år tillhandahålls av föreningen.

Ekonomi

Driftkostnaderna är ca 391 SEK/mån och fördelas enligt följande:
Hushållsström: 200 SEK/mån. Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal. Man betalar däremot själv för den hushållsströmmen som man förbrukar. Separat elmätare finns i elcentral på varje våningsplan. I månadsavgiften ingår en beräknad kostnad på 160 k per månad. Sluträkningen sker vid årets slut och betalas via er månadsavgift.
Hemförsäkring: 66 SEK/mån
Bredband, obligatorisk kostnad via föreningen: 125 SEK/mån
Pantsatt: Ja
Inre reparationsfond: 688 SEK
Pantsättningsavgift: 473 SEK
Överlåtelseavgift: 1 183 SEK betalas av köparen
Andel i föreningen: 0,80%
Övrigt: Föreningens ekonomi är fortsatt god. Föreningen har tecknat en bostadsrättstilläggsförsäkring för alla medlemmar. Boendekalkyl: Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Energideklaration har utförts.

Datum: 2016-04-20
Energiprestanda, primärenergital: 99 kWh/m2
Energiklass: D

Övrigt

Vid hustes entréport finns separata postfack som hör till respektive lägenhet.

Område

Johannelunds Trädgårdsstad

Johannelunds Trädgårdsstad är ett område med stadskänsla och samtidigt naturen intill med fina promenadstråk. Här ligger flerbostadshus och radhus i en trevlig kombination. För de mindre barnen finns närmaste förskola Pysslingen. Området har med sin familjära karisma närhet till livsmedelsbutiker, lekplatser, resturanger och gym. Johannelunds Trädgårdsstads område har bra kommunikationer med närhet till Johannelund T-band och busslinjerna 119, 518, 541 & 543. Johannelundstoppen är mycket uppskattat, med sin branta backe är den perfekt för snowracern, skidåkning eller ett rejält träningspass.

Kontakt

Ansvarig Mäklare

Anette Sjöö

Reg.Fastighetsmäklare

Anmäl Intresse

Jag samtycker till Sjöö's Fastighetsförmedling
Integritetspolicy och önskar att bli kontaktad

Karta

Sjöö´s Fastighetsförmedling

/